02.09.15

Day 2

Napiš o svém rodinném stavu


Mám rodinu! To je rodinný stav ne?

Dobře, takže máte na mysli, co mám v občance? Nic :-) ono to tam být nemusí.

Ale takhle:  jsem svobodná (oficiálně) a šťastně zadaná. Teda v to doufám oboustranně, páč to by pak ta druhá půlka byla nešťastně zadaná, a nebo šťastně nezadaná :-)



A to, že jsem „svobodná matka“  toho nejroztomilejšího a nejvíc nevychovanýho psa, je stav další, ten by si zasloužil být vepsán do občanky. Do kolonky "postižení" :-) A že ho mám hodně ráda dokazuje i tahle fotka, kdy se mnou byl marod i v práci, abych ho měla pod dozorem..




Ono je to také trochu jako stav mysli. Když se na někoho uvázat chcete, tak se na něj uvážete a jakékoliv oddělení, oddálení a nepřítomnost té druhé půlky Vám bude způsobovat akorát muka. Je lepší si říct, OK, svoboda a láska jde ruku v ruce. Zvlášť když ještě nevíte kam společně jdou..

Popravdě si teď docela užívám ten pocit poznávání a začátků něčeho nového.. Je to takové koření všedního života, protože nevíte, co Vás ten večer nebo víkend s NÍM potká, co zažijete, na co budete vzpomínat, čemu se budete smát..

Pac a pusu

Clarky in love

P.S. Adélko moje nejmilovanější, všechno nejlepší k svátku :-* Už se mi brzy vrať z tý tramtárie (ale ještě před tím si to tam pořádně užij!)

www.boredpanda.com 

 

2 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Faakt? Skvělý! Říkala jsem si, že k těm otázkám nebudu mít dlouhý odpovědi, ale ono to vyplyne vždycky samo :)

      Vymazat

Díky za Váš vzkaz či komentář - moc si jich vážím!