07.09.15

Day 7

Napiš o tvém oblíbeném filmu, TV show, hudební kapele a jídle

Vezmu to rovnou od konce: Nejsem nějak extra velký jedlík, ale jídlo mám ráda!
Nejoblíbenější jídlo je pro mě asi to, na kterém si pochutnám za každých okolností. Někdy jsou to obyčejné topinky s míchanými vajíčky, jindy je to osvěžující točená zmrzlina a nebo u mamky pečená kachna s knedlíkem a se zelím!
Sama moc nevařím, a asi nikdy pořádně vařit nebudu. I když poslední dobou (si) vařím víc než v minulosti. Co si budeme povídat, šetří to peníze (ale ne čas) a člověk si i pochutná, když ví, že nad tou plotnou strávil tu pracnou hodinu :)


Hudební kapela mého mládí jsou jednoznačně Linkin Park, hned za nimi byli Green Day.
LP mě už dnes tolik nedrží, ale jsou moje srdcovka pořád. Na Green Day si ujíždím na songu Minority. A když myslím ujíždím, tak opravdu - mám ji jako hlavní vyzvánění a není tak žádný hovor, který bych zvedala naštvaná :)
No a z českých kapel jsou to každopádně Chinaski! O nich jsem se Vám minule vypisovala tady. A nedávno přišla zpráva, že Chinaski chystají opět koncert na zimu, tak se už teď nemůžu dočkat!

Není televizní show jako televizní show. Základním zádrhelem je to, že nemám televizi. V mládí jsem ji také neměla a teď jsem se k tomu (i když možná trochu nechtěně) opět vrátila. A nikdy jsem nemohla být víc happy. Proto moje oblíbená TV show je ta, kterou mohu shlédnout na netu. A bohužel není jen jedna, takže Vám sem dám pár tipů na seriály, ke kterým se ráda vracím.


- Pretty little liars
- Suits
- veškeré late show na videacesky.cz
- britské stand ups
- TBBT
- Vinaři


A můj oblíbený film?
Jednoduché.
Až moc jednoduché :)


Všechny díly Harryho Pottera a každý film s Leonardem DiCapriem (od Pláže přes Shutter Island až po Great Gatsby). A jeden takový mimo je Butterfly effect (ten první a originální).


A jak to máte Vy? Jaká jsou Vaše nej?


Pac a pusu

C.

2 komentáře:

  1. Já jsem věděla, že tam budou chinaski :-) Já jsem taky bez televize, a přijde mi to úplně v pohodě :-) A taky ráda koukám na spoustu seriálů, suits jsou jedním z ních, každopádně to vypadá, že máme po ptákách :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O:-) jsem průhledná!
      To máme, ale budou jiné seriály - máš nějaké tipy?

      Vymazat

Díky za Váš vzkaz či komentář - moc si jich vážím!