16.01.14

My dream

Když se dospělí ptají svých dětí, čím chtějí být, až vyrostou, vypadá to asi tak jako u mé sousední rodiny:

Maty (skoro 4 roky) za svůj krátký život „vystřídal“ už desítky povolání :) Začal érou policisty,  hasiče a popeláře a tento týden si dokonce vybral agenta tajných služeb. Co na tom, že Benjamina využíval jako komisaře Rexe :)

Já si bohužel nepamatuji, čím jsem chtěla být jako malá holka … možná to byla princezna, ale vážně neutuším. Vybavuji si, že až když jsem byla starší, že jsem milovala ranní show v rádiu, Těžkýho Pokondra a Kelly Family. V dnešní době rádio moc neposlouchám, za to písničky od Romana Ondráčka a Miloše Pokorného znám nazpaměť. No a Kelly Family? To už není ani vintage :)


Ale, co si určitě pamatuji, je, že jsem chtěla psát, být novinářka, psát články, být spisovatelka, psát knihy. Jenže vzhledem k tomu, že SŠ i VŠ jsem si vybrala absolutně mimo tenhle směr, k tomu samozřejmě nikdy nedošlo. Psala jsem si povídky sešitu, Harryho Pottera jsem měla přečteného i pozpátku..


Až později jsem se naučila, že tohle nestačí.

Nestačí mít jen sen.

A hlavně, není to to nejdůležitější.



Je správné mít svůj sen, svůj cíl. Ale hlavní je směr a cesta, kterými se za svým snem vydáváte.

Není podstatné, že jste zpěvačka, je důležité se prozpívat k tomu jí být.


Stejně jako nejde být z fleku spisovatel.

Díky bohu za moderní dobu, za internet a za možnost blogovat :)

To jediné mi z mého snu „zbylo“.

Ale co já vím, třeba to někam povede … 



A čím jste chtěli být Vy, když jste byli malí prcci?

Pac a pusu

C.

2 komentáře:

  1. Jako pubertacka jsem chtela byt svobodna,velice uspesna zena,ktera bydli v mezonetovem byte a kazdy vecer ji doma vita bila dlouhosrsta kocka :-) jenze se ukazalo,ze jsem na kocky alergicka a tak jsem si poridila "manzela" a bydlime ve statnim 2+1 a mame synka,ktery udela z tibetaka vlcaka :-D :-D mas pravdu,neni dulezite jaky je cil cesty,ale jak si uzivas jeji prubeh ;-) Kačaba

    OdpovědětVymazat

Díky za Váš vzkaz či komentář - moc si jich vážím!