14.07.15

Holiday

Ahoj čtenáři,


tak jste se všichni rozprchli do světa, na dovolené, na výlety .. a já jsem na tom podobně. Přes týden práce v práci, a na víkendy většinou mizím pryč. Po příjezdu odkládám telefon, a nechávám se unášet tou naprostou pohodou a bezstarostností.



Předminulý víkend jsem poprvé sjížděla řeku Lužnici na kánoi! Úplně přesný pocity popsala Barunka na svém Šťastném blogu :) No a co si budeme povídat, byla to bomba! Ale protože jsem sebou neměla mobil ani foťák, tak mám veškeré vzpomínky v hlavě.. a o to je to možná ještě lepší!

A minulý víkend to samé - stihla jsem si zastřílet na paintballu v Benešově (vřele doporučuju pokud máte v partě akční jedince), lovit kešky v jižních Čechách. Nestihla jsem se však naučit rybařit, ale to se poddá. Jo a po pěti letech zas jezdím na kole! Můj zadek to zatím nevítá s nadšením, ale v zimě mi poděkuje :)

Nedávno jsem před západem slunce vzala foťák a šla fotit okolí svého nového bydliště. Každé místo je fotogenické, když víte kdy a kde fotit. Tak jsem se rozhodla se tohle naučit. Co myslíte?


Jediné nemilé "překvapení" si nadělil Benjamin, a to v podobě zánětu oušek. Velká horka, vlhko a nakonec i horečka udělaly své. Takže poctivé léčíme antibiotiky a doufám, že ho to brzy přejde :)

Jinak jak koukám po ostatních blozích, vidím, že si prázdninový režim užíváte taky!
A znovu jsem propadla keškám - takže pokud mi chcete být v patách, večer přidám na pravou stranu banner, kde můžete pozorovat, jak se mi to číslo krásně zvedá :)

Krásné prázdniny! A napište jak je trávíte Vy!

Pac a pusu

C.

10 komentářů:

  1. To je bomba! Já taky skoro pořád výletuju a flákám se o víkendech, a dokonce i přes týden jsem taková lenivá a neschopná se pořádně soustředit na práci :D Hele jestli máš kešek více než já, tak uvidíš! Já jsem teďka nějakou dobu nelovila, tak se mi to zastavilo. A kolo ti schvaluju! ;-) Užívej!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Claire :) ty jsi snad jediná akčňačka!! Kolik máš kešulí? Nebo mi dej přezdívku a já si Tě tam přidám, ať můžu závidět ;-)
      To kolo nebude zase tak horký, ale lepší než drátem do oka :-)

      A přesně, přes týden je člověk jak na trní a říká si, jaký asi bude víkend nebo večer :)

      Taky užívej!

      Vymazat
  2. Krásné fotky Klári! Jak už jsem psala na Insta, hlavně ať je Benji co nejdříve v pořádku ! :-* Já si blogoprázdniny užívám už několik měsíců a snad to v brzké době napravím :) Jinak dovolená před námi a rozhodně bude plná zážitků. Žádné moře, žádná vedra. Hlavně příroda a hory :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme.. snad už se to horšit nebude.
      Vidím, že už jsi akční na blogu, to máš můj obdiv .. dovolenou si užij!

      Vymazat
  3. nádherné fotky! :) prajem Benjimu skoré uzdravenie, psíkov milujem a preto ma vždy takáto správa zarmúti :( naša bola nedávno na operácií, mala nejakú "guličku" na krku, už jej to našťastie vybrali aj štichy, ale asi to bude rakovina :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme. Bohužel se mu nemoc opakovaně vrací, vždy s nějakým bonusem. Poslední dobou přemýšlím, zda si doma (když jsem v práci) neprotrpí nějaký záchvat a pak je z něj jen smutnej a nemocnej uzlík :(
      Přeji brzké uzdravení i Vaší holčičce, a pevně věřím, že to nebude to nejhorší :(

      Vymazat
    2. tak to mi je naozaj ľúto, viem, čo prežívaš, keďže ona tiež nie je zdravá, ale naša je, keď sme doma, dosť veselá, skáče, behá, aj na prechádzku sa teší, takže asi ju to nejak veľmi netrápi, za to sme vďační :)

      Vymazat
    3. Benji už se teď také každým dnem lepší, nasadila jsem mu prášky .. takže jsem za to vděčná. Je dobře, že ta vaše prďolka je spokojená! to je to nejdůležitější :-*

      Vymazat
  4. Tyyjo letos všichni jezdí na paintball do Benešova :)
    A tu vodu vám závidím :) Taky ybch hned jela :)
    Já se celé prázdniny chystám na stěhování, ale to nakupování do nového si užívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Barborko,
      byli jsme tam prvně, a určitě ten areál je rozlehlý a lidi profíci ;-)
      Na vodu jedeme i tento víkend, určitě je to skvělá možnost jak se schovat před sluníčkem..

      Stěhování je na prd, ale ten pocit, když jsi ve svém a novém .. k nezplacení.

      Užívej léta!

      Vymazat

Díky za Váš vzkaz či komentář - moc si jich vážím!