26.11.14

Proměna kosmetického stolku

V článcích o stěhování jsem Vám slíbila proměnu kosmetického stolku, ... no ona to bude spíše výměna, ale i tak doufám, že poslouží jako inspirace.


Určitě nejsem blogerka, která žije kosmetikou, šminkami a spoustou make-upů, ale jsem ženská, která si určitě potrpí na to, aby měla vše čistě, krásné a uspořádané.
A hlavně miluju laky na nehty od GS!
(Ano, jsem hrdá na to, že jsem si přestala kousat nehty a začala jsem o ně konečně pečovat.)

Původně jsem měla "kosmetický" stůl z obyčejného psacího stolu, kterému ještě historicky vévodil notebook. Takže jsem na něm určitě neměla prostor na vše, co jsem potřebovala.

A ještě před přestěhováním jsem měla v hlavě vymyšlenou ideu, co s mým starým stolkem, aby vypadal jako nový a měl styl. Navrhla jsem i Slávistovi, aby mi ho přetřel na bílou a že si k němu přidělám zrcadlo, ale nakonec jsem od myšlenky upustila, protože ani bílý by se mi do ložnice prostě nehodil.

No a pak přijela na návštěvu maminka, a jak již víte, ta umí všechno. Respektive daruje!

A teď Vás nechám nakouknout, jak to dopadlo!

Předím tu byl chaos!


A tohle považuji za pořádek!
  

Co na to říkáte? Máte také vychytaný stůl? Mě osobně se líbí styl Mii z Kissbooku a její uspořádání kosmetiky. Ale do toho mám hodně daleko, přeci jen tím nežiju, chci se tím jen kochat :)
Máte radši chaos nebo musíte mít vše na svém místě?

Pac a pusu

C.

9 komentářů:

  1. Jééé, ten je hezký :-) Já žádný kosmetický stoleček nemám, ale využívám k tomu rozšířený parapet na okně, kde mám aspoň spoustu denního světla :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypada tO dobre.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. No mě by se to nevešlo ani na 3 stoli bohužel :D ale jo, mým snem je jednou mít krásný bílý stůl s přihrádkami a velkým stolem, který budu nazývat mým kosmetickým :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, já se kosmetice nevěnuji, tak stačí takový! Tak ať se to jednou splní..

      Vymazat
  4. Ten stůl je naprosto dokonalýýý :) Moc se ti to povedlo! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Alespoň nějaký máš :D Já nemám ani stůl na PC natož na kosmetiku, ale až budeme bydlet v lepším, tak chystám Ikea kosmetický stolek :)

    OdpovědětVymazat

Díky za Váš vzkaz či komentář - moc si jich vážím!