10.08.14

Giveaway s Milujito.cz - soutěž

Milé čtenářky,

protože se blíží můj svátek, rozhodla jsem se, že obdaruji nejen sebe, ale hlavně Vás!



Předloni jsem objevila web Milujito.cz a od té doby jsem nemohla přestat básnit o nádherných, praktických hrníčcích na kávu. Ano, mluvím o KeepCupech!Přibližně od té doby můžete na blogu vpravo dole logo Milujito.cz se srdíčkem zahlédnout.

Dokonce jsem je tak moc chtěla, že mi Slávista pořídil rovnou celou sadu (malý, střední a velký) k Vánocům. A protože je to chlap, tak prostě netrefil všechny ty moje vyvolené barevné kombinace. Jenže to vůbec nevadí, veškeré "komponenty" ze všech KC na sebe perfektně pasují, takže když chci, tak mám každý den jiný hrneček, který přesně ladí k mé náladě :)
A také se mi povedlo zbláznit do KC moji sestru, která pak tyhle láskyplný hrníčky koupila i pro zbytek rodiny :)
Takže mi promiňte, že článek možná bude až přespříliš pozitivní - bude to zaslouženě! 




Na fotkách můžete vidět ty moje vymazlené :)
Z nejmenšího piju, když vím, že jedu na kratší cestu, ale bez kafe se prostě neobejdu. Prostřední byl mým věrným společníkem, každé ráno, ještě když jsem pracovala v centru Prahy. A největší je nejlepší na skoro půl litru čaje na chladnější večery. Na e-shopu samozřejmě naleznete i více velikostí - od 133ml až po 454ml, nemusíte se bát, že byste si nevybrali.





A co je nejdůležitější?
To, že jsem mohla polovinu teamu Milujito poznat osobně (skvělá kamarádka mé nejskvělejší kamarádky) a domluvit se na jednom kouzelném hrnečku pro Vás :)
Holky, které Milujito.cz e-shop (nejen) s KeepCupy provozují, Kačenka a Janička, jsou jedny z nejcílevědomějších slečen, s jejichž přístupem budete naprosto spokojení. Věčně usměvavé, veselé a prostě své :-) Aktivitu jejich obchůdku sleduji již od samého začátku, kdy nabízeli pouze hrnečky.. no jenže pak se holky z Milujito postavily na vlastní nohy a představily světu eko láhve Kor, designové utěrky a nedávno vyšly na trh s potetovanou kůží - s tetovačkami Tattly :-)

A kterým hrnečkem jsem vlastně obdarovala sebe? Tímhle rošťáckým Joco Cupem v černé barvě :)
Ten ve své skromné sbírce ještě nemám a bude mi dělat radost každý den v práci.



Hrneček, který mi pro Vás holky věnovaly, je určený pro všechny snílky, a proč? Protože právě jeho název je Small Dreamer! Je to roztomilý barevný prcek, který se vejde do každé kabelky, na každý výlet a hodí se ke všem outfitům a nalakovaným nehtům :)
Jeho velikost 227ml je ideální na ranní espresso nebo na Vaše odpolední cappucino :)






A abych nezapomněla, KeepCup je vlastně ekologický termohrneček s originálním designem. Pokud jste milovníci kávy, jako já, vydrží Vám teplejší až o dvacet minut. S tímhle hrnečkem určitě nezapadnete do každodenní šedi, ale dodá Vám šmrnc a styl :)

Pokud si chcete o tenhle kouzelný hrneček zasoutěžit, stačí proto tři kroky:

1) Podpořit Milujito.cz na facebooku - Milujito
2) Dát like FB stránce Clarky's World nebo se stát pomocí GFC pravidelným čtenářem.
3) Odpovědět do komentářů:  "Jaký dárek Vám v životě udělal největší radost?"
    A nezapomeňte připsat i svůj e-mail, abych Vás mohla v případě výhry kontaktovat.

Soutěž ukončíme příští neděli 17.8. ve 12:00 a vylosovaného výherce zveřejním nejpozději v pondělí.

Tak KeepCupům a létu zdar!

Pac a pusu

C.

14 komentářů:

  1. Musím říct, že na KeepCupy jsi nalákala i mne, jen se pořád nemůžu rozhodnout pro jakou barvu (chci všechny!)
    Největší radost mi udělal v životě asi dáreček, který jsem dostala od kamaráda, a byl to kupodivu termohrnek. Nepochopila jsem, jak se mohl trefit tak dobře barevně, a taky to, že ho to vůbec napadlo (možná, když o tom člověk mluví rok v kuse, asi ho to napadne :D, ale u chlapa to beru jako úspěch ;-)). crazygingersdiary(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. KeepCup jsem vůbec netušila, že existuje a řeknu ti, to je hustý! :) ♥ jestli nevyhraju, stejně si ho pořídím! :) Mě největší radost udělala kytka, když jsem to úplně nejmíň čekala! Zní to možná jako klišé, ale je to tak :)
    lowlux@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já už po KeepCupech pokukuju pěkně dlouho, ale pořád né a né se rozhoupat ke koupi. :) Moc se mi líbí ten tvůj prostřední velikosti, má super barevnou kombinaci :)
    Dárek, který mi udělal největší radost? Asi pořízení Blackie (byla částečně jako dárek k Vánocům) a o posledních Vánocích můj vysněný knižní průvodce o jižním Španělsku :)
    lucie.krouzkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Už hrozně dlouho přemýšlím zda si ho pořídit a asi jsem díky tomuto článku rozhodnutá jít do toho!
    Nevím konkrétní dárek, ze kterého jsem byla nejvíce nadšená, ale největší radost mám z nečekaných dárků. Nevadí, když jde o maličkost, ale ten pocit, když víte, že si na vás někdo vzpomene! :)
    katy0005@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tak i já zkusím své štěstí... Fanouškem Milujito jsem už dlouho, ale nic ještě doma nemám...
    A můj nejlepší dárek? Ten teprve dostanu - na konci prázdnin bude štěňátko, už se nemůžu dostat. Sice teda ještě není, ale už teď vím, že je to můj nejlepší dárek v životě :-)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, všechny jsou úžasné! :) .. Jinak mě potěší snad každý dárek, u kterého vidím, že nad ním někdo přemýšlel a dal si s ním práci :) .. Co mě ale zaručeně dostane jsou růže, kdykoli! :D
    lemoneq.5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Dárek, který mi udělal největší radost a vyrazil dech byl kávovar, který jsem dostala loni k Vánocům :-). Moje rodinka mě úplně šokovala, tím že mi ho koupila - protože v rodině piju kafe jenom já, takže oni z toho velkého dárku nemají skoro nic :D.
    Lenka (lenkach@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ten hrníček je krásný :) Super soutěž :)
    jana-milickova@seznam.cz
    Zatím ten nejhezčí dárek byly hodinky od přítele, protože sem to absolutně nečekala a jsou moc krásné! ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Miluju tyhle hrníčky, navíc ten výherní by se mi skvěle hodil do práce, mám všechny doplňky laděné do modra :) a miluju tvůj článek, máš krásné fotky a je vidět, že i ty miluješ KeepCupy :)
    Takže aby toho všeho milování nebylo málo, na tvou otázku mám jasnou odpověď - na věcných dárcích mi nesejde, nejlepší dárek je, když ti tvůj milý řekne "Miluji tě" :)
    adriana.martinovicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Nejkrásnější dárek byla pro mě básnička, to mě potěšilo asi nejvíc ze všech dárků. :-)

    miklasovaaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Jéé, KeepCupy mě hrozně lákají od té doby, co o nich básní kamarádka. Nejhezčí dárek, který jsem kdy dostala byl zásnubní prstýnek od přítele. Pracoval kvůli němu celé prázdniny jako divý:))

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Už doma jeden mám:) a je fajn.
    Dárek....asi ten co jsem dostala od Elišky...vymalovaná sádrová kytička:)
    v.husakova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat

Díky za Váš vzkaz či komentář - moc si jich vážím!