05.06.13

Jak Benji rozbaloval box4pet

Ano, už je to tu :) konečně jsem se dočkala a mohla Benjaminovi objednat box plný dobrot.
Pro Ty, kteří tento trend neznáte ... v současnosti se dají na internetu objednat různé kometické boxy (Lady box, Senzabox) a někdo si taky uvědomil, že existují paničky, které chtějí rozmazlovat nejen sebe, ale i své zvířecí mazlíčky.
A tak vznikl balíček pro chovatele i jejich mazlíčky: BOX4PET.



Balíček jsem objednala na webových stránkách, vyplnila jsem o Benjaminovi krátký dotazník, aby se mu co nejlépe trefili do vkusu ;-) a zaplatila převodem. Pak už jsem jen musela počkat až bude dnešní den. Vzhledem k tomu, že začátek týdne byl smutný, kvůli počasí a živelným pohromám v Praze, tak jsem se na balíček těšila přímo neuvěřitelně.
Box4pet jsem vyzvedla přímo ve veterinární ordinaci a hned mě čekala perlička.

V e-mailu, podle kterého jsem věděla, kde mám boxík vyzvednout, stálo toto:
"Ordinace má otevřeno každý všední den od 9:00 do 20:00 hodin. I přes výzvu "neklepat", ohlašte prosím svůj příchod a balíček vám bude předán."
Vlezu tedy do ordinace, nikde nikdo, chvilku váhám (na dveřích je totiž velký nápis NEKLEPAT), ale nakonec přeci jen zaklepu. Ozve se "Dále", vlezu tam, řeknu co a jak, sestřička byla velmi milá a ochotná. Za to paní doktorka řekla jen jedinou větu: "Příště až sem půjdete, tak neklepejte." A sestřička na to: "Ale vždyť máte klepat." ... já pokrčila rameny - to mi hlava nebrala. Pak už mi jen sestřička předala boxík (teda boxík je slabý slovo, byl to box jak, jak.. jak kráva nooo :-))

Při samotném rozbalování box4pet létalo vzduchem samé "jeee" a "juuu" ... no ještě aby ne, když hned na první pohled na vás vykoukne tahle rozkošná cedulka:
 

Takto to vypadalo uvnitř boxu


A co v něm vlastně všechno bylo? Jako první jsem Benjimu vytáhla hračku od MafiFlee. Červeno zelená motanice z flícu je prý ideální hračkou pro pejsky Benjiho velikosti. U nás tomu samozřejmě bylo jinak :-) Benjamin začal couvat a schovávat se, aby už nemusel přihlížet všem těm novým věcem, kterých se bál. Naštěstí přišel odpoledne domů Slávista a stačilo, aby hračkou zamával Benjimu před čumáčkem on a hele ..

Hračka od MafiFlee

Benji a jeho nová hračka

Naprosto spokojený s hračkou

Pak už přišla na řadu překvápka pro paničku, jako další mě upoutaly časopisy, úvodní letáček od box4pet a spousty letáčků od výrobců.

Časopisy: Psí sporty, Svět psů + úvodní leták a letáčky od výrobců
Další byla mňamka od Fitmin, a to For life menu meat mix. Jen jsme dostali balíček pro dospělého pejska :-( Benjimu to ve finále nevadilo. Vanička s krmením, které obsahuje 97% masa a 1% zeleniny, váží skoro půl kila a Benji ji bude baštit na třikrát, protože je to prcek :-) No a mističku zbaštil během chvilky! Takže za nás výborný!

For LiFE MENU meat mix od Fitmin

Chutnalo moooooooc
Abych pořád nemluvila jen o dobrůtkách a hračkách, tak box4pet obsahoval majinký zubní kartáček pro pejsky a praktickou věc na vyndavání klíšťat (nám se to bude určitě hodit). Jen s tím kartáčkem nevím nevím - je to ten, který nasadíte na prst a hrou bychom měli pejskovi vyčistit zoubky. Vyzkoušíme ho až Benjimu vytrhnou konečně mléčné zuby :)

Modrý kartáček, zelený háček
Další pochoutkou, ze které byl Benjamin nadšený je kousací uzená bůvolí šlacha od Buffalo Flossies. Slouží na odstranění zubního plaku a jako prevence zubního kamene. Šlacha hodně silně voní, takže možná proto ji Benji žvýkal s chutí ;-)

Buffalo od býků :)
Benji a jeho žvýkačka

A samozřejmě největší radost jsem měla z granulek od NUTRAM - kanadský výrobce, super kvalita a hlavně je Benji miluje (přiznám se, že jsem věděla, že v boxíku budou a byl to hlavní důvod objednání). Přišly nám tři pytlíčky (z toho dva pro štěňátka a jeden pro citlivé zažívání). Již v minulosti jsme s Bejim vyzkoušeli a je to jeho hlavní strava dne (resp. večera) :-) A vůůůbec tam nebyla poukázka na 300,-Kč slevu při nákupu nad 14kg granulí ... jupííí.

Milované granule od Nutram
A jako poslední úžasný dárek pro paničku byla v box4pet plechová dóza na uchování granulí či jiných pejskům potřebným drobností:) Dóza není super pevná, ale na převážení granulí či hraček je suprová a design je líbívý :)

Plechová dóza od box4pet


Plná dóza od box4pet

Za mě tedy dávám všechny packy, protože je to můj první boxík (teda Benjamina) a byly v něm výrobky, které jsme potřebovali, a pochoutky, které Benjimu chutnají .. a to všechno za 299,-Kč!

P.S. I tu bílou krabici, ve které bylo vše uloženo, využiju :)

A co Vy? Máte zkušenost s boxíky pro zvířátka?

4 komentáře:

  1. Páánii :-O No tak to je uplně něco jinýho, než co bylo v Marley boxu. Nedá se to vůbec srovnat! Určitě box4pet taky zkusím v té další edici. Benji vypadá opravdu spokojeně :D Očividně mu mňamky chutnali a hračku si oblíbil. Je perfektní, jak si při balení vyhrají i s tím jménem ... Krásný.

    OdpovědětVymazat
  2. :-) jsme rádi.. tak příště už bude rozbalovat Blackie ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky moc za recenzi s fotografiemi. Všude jsem našla pouze video recenze, ale raději mám ty psané, nebaví mě koukat na videa. :-D Plánuji koupi pro svého kocourka. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, děkuji za pochvalu. box4pet určitě doporučuji. Doufám, že Tobě i Tvému kocourovi udělají a boxikem stejnou radost jako mě a Benjimu ;-)

      Vymazat

Díky za Váš vzkaz či komentář - moc si jich vážím!