12.10.14

Poslední střípky..

Ahoj,

jak už jsem se zmínila minule a ještě před tím - hodláme se Slávistou vyměnit studentské hnízdečko lásky za důstojnější obydlí..

Možná právě proto, jsme tenhle víkend pojali trochu rozlučkově s naší lokalitou..
Včera jsme se prošli přes tři městké části pěšky a dnes jsme v našem "městečku" obešli oba rybníky a park.

A když pomineme, že je to bye bye procházka, mohli jsme se kochat neuvěřitelnou záplavou barevného listí a vyhřívat se na sluníčku.


Vím, že poslední dobou jsou buď články na jedno téma a nebo vůbec žádné, ale na nic jiného mi bohužel čas nezbývá. Ale jak Vás znám, tak už se také těšíte na "dekor" články a třeba i na nové recepty a určitě na zajímavé fotky z nového bytečku. Tak se mnou prosím buďte trpěliví ... to přeci přináší růže :)

Jaké jsou vaše zkušenosti se stěhováním? Čemu se mám vyhnout a co naopak nepodcenit?
Kolik krabic na průměrného člověka stačí? Já zatím do čtyř zabalila pouze knížky :)

Pac a pusu

C.



6 komentářů:

  1. Mě právě tyto články baví! :-)) Hlavně ať jste v novém bytečku spokojení :) .... A teď dost sentimentu - jsem ženská a prahnu po těch dekor článcích! :-D Těším se! Jinak, se stěhováním mám zkušenost jen z pokoje do pokoje, resp. z patra do patra v našem rodinném domě a nikdy bych nevěřila, že je na nějakých čtrnáct metrů vejde takových věcí :D ... Polovinu jsem vyházela a teďka, v pokoji, co je skoro dvakrát tak velký, než předchozí si žiji dobře :-))

    Hezký večer,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš jak se těším až Vám ty články sepíšu :)

      Vymazat
  2. Já měla při stěhování asi 15 krabic. Včetně kuchyňského vybavení :D Ale rozhodně teď bych měla více krabic, jelikož mi tak trochu přibylo věcí ;-) Tak Vám držím palce, ať stěhování proběhne v pořádku a hladce ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No zatím to nechci počítat :) snad jich bude co nejméně :)
      Děkujeme

      Vymazat
  3. Ahoj, krásný blog. Pejsek je úžasný. Každopádně, já jsem se v životě stěhovala už 3x a jak se říká, lepší je vyhořet, než se stěhovat. Nikdy si to předem nenaplánuju a pak se asi půl roku brodím v krabicích a hledám kam jsem co dala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Milá slova vždy potěší..

      No já se zatím tolikrát nestěhovala a většinou to měli pod palcem rodičové :-)
      Teď se teprve uvidí!

      Vymazat

Díky za Váš vzkaz či komentář - moc si jich vážím!