31.08.14

INSTAmix I.

Krásné nedělní odpoledne,

také u Vás prší? Tady také :-(
A proto jsem si na dnešní den naplánovala jen 3 věci..

1. Článek s letními fotkami z instagramu
2. Den nepřečtených knih #dnk2014
3. Večerní koncert Chinaski

A začnu netradičně číslem dvě :-) Knihkupectví Martinus.cz opět nabádá k tomu, abyste si zalezli do postele se svou rozečtenou/nepřečtenou/odloženou knížkou a dohnali tak celoroční resty :) Letošní téma se zaměřuje na nepřečtené knihy z povinné literatury, ale co si budeme povídat, takové knihy se opravdu čtou nejméně.


Já jsem čtenář, který dočte cokoliv (kromě Silmarillionu od Tolkiena, to se nedá), takže jsem zvolila knížku novou, mě neznámou a to Volání kukačky od Roberta Galbraita, neboli od J.K. Rowling :)
Jestli ji dnes přečtu celou, to nevím, ale určitě se do ní pustím :-)


No a zpátky k Instagramu! Proč vlastně článek s fotkami? Protože ne každý využívá tuto aplikaci a tím pádem nemůže sledovat i kdyby chtěl :)
A aby článek nebyl dlouhý, uspořádala jsem Vám snímky do několika koláží. 
Ale to stejně nepomůže, protože fotek je opravdu hodně (nechápu, kdy to stíhám fotit) :-)

Samozřejmě je na většině fotkách Benjamin, ale není to jen proto, že ho ráda fotím, ale také proto, že na Instagramu máme takovou tibetí (#tibbie) komunitu, kde se můžu podívat, jak se zrovna daří Yoshimu, který bydlí ve Švýcarsku nebo prostě vidět jak si užívají života ostatní páníčci a jejich tibeťáčci.

Můj hashtag #naspsizivot se snažím přikládat ke každé takové psí fotce. Určitě uvítám, když jej rozšíříte mezi své přátele a budete postovat taky :)


Užijte si neděli a držte palce, ať večer na Chinaskách neprší :)

Pac a pusu

C.

P.S. Zítra má Benjamin 2. narozeniny, co by asi chtěl jako dárek?

4 komentáře:

  1. Užij si koncert a hlavně ať vám neprší :) Jinak moc hezké fotky, je vidět, že sis léto užila a Benji je naprosto fotogenický :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Benji je talent od přírody.
      Koncertu jsem se rozhodla nakonec pro nepřízeň počasí nezúčastnit... nahradila jsem si to seriálem Vinaři se s sklenkou vína :)

      Vymazat
  2. Krásné fotky, léto sis pořádně užívala :-) nejvíce Ti závidím ten raft, letos se nám to už druhou sezónu nepovedlo :-( A užij si čínské lyže ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu :)

      No ten raft, to byla taková zkouška vztahů :) Příští rok to bude určitě lepší a ještě více vody!

      A Chinaski nedopadli :(

      Vymazat

Díky za Váš vzkaz či komentář - moc si jich vážím!